Planten

Wij zijn een familiebedrijf

 

B&B staat voor Barry en Brenda (broer en zus). Wij zijn opgegroeid in de bloemenbranche. De passie en liefde voor deze ambacht is ons met de paplepel ingegoten.

Onze ouders Ron en Francien Wijkhuizen startte in 1975 het bedrijf aan het Frans Halsplein onder de naam Ron’s Bloemenkiosk. In 1989 komt daar een winkelpand bij aan de Schoterweg, Boeketterie Francien.

Service, betaalbaarheid en het inspelen op de wensen van onze klanten dragen bij aan het succes van onze winkel en kiosk.

In 2003 besluiten onze ouders het wat rustiger aan te gaan doen en dragen de winkel en de kiosk aan ons over. In 2006 komt het naastgelegen winkelpand vrij, en er word besloten om deze met beide handen aan te grijpen. Hier kunnen we met de extra ruimte onze creativiteit en passie voor bloemen en planten de vrije loop laten.

Vanzelfsprekend staan wij nog nu nog steeds garant voor een uitstekende service en kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Brenda

Barry

Ron en Francien

B & B Bloemen Haarlem

 

We bestaan als sinds 1975, ooit opgezet door onze ouders en wij, Brenda en Barry, hebben hun erfenis voortgezet. Ons unieke concept is enorm waardevol. "En wat is jullie concept dan?" vraagt u zich misschien af. Wij gaan voor kwaliteit! Altijd. En dat doen we door zelf naar de veiling te gaan, zelf te selecteren wat de beste bloemen zijn.

Onze filosofie

 

Onze filosofie is dat een tulp niet in november bloeit en dus zullen we deze ook niet verkopen op dat moment. Wij zijn voorstander van seizoensbloemen en zullen onze selectie op de veiling daar dan ook op afstemmen.

Bloemenwinkel

Schoterweg 30, Haarlem
+31 (0) 23 - 526 70 83

Bloemenkiosk

Frans Halsplein 11, Haarlem
+31 (0) 23 - 529 33 70

info@benbbloemen.nl