Planten

Ook bied onze winkel een prachtige ruime serre met een tal van diverse planten. Van bloemrijke bloeiers tot groenblijvers en cactus-achtigen.

Groen is “booming”. Deze groene trend is in 2015 begonnen en zal ook in de toekomst zijn vervolg goed voort zetten.

 

Potten en aardewerk

 

Aardewerkpotten in diverse maten gecombineerd met een tal van plantensoorten die wij te bieden hebben, zal er voor zorgen dat uw huis de sfeer krijgt die het verdient.

De rust en balans waar de meeste van ons zo naar op zoek zijn in de hectiek van alle dag, zullen we vinden in de schoonheid en éénvoud die onze flora ons te bieden heeft.

Prachtige vasen en potten

Decoratie voor in huis

Groot assortiment

Bestel je bloemen via onderstaand formulier

Wij reageren zo snel mogelijk. Laat wel uw telefoonnummer achter, zodat we kunnen bellen als we vragen hebben over uw bestelling.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

B & B Bloemen Haarlem

 

We bestaan als sinds 1975, ooit opgezet door onze ouders en wij, Brenda en Barry, hebben hun erfenis voortgezet. Ons unieke concept is enorm waardevol. "En wat is jullie concept dan?" vraagt u zich misschien af. Wij gaan voor kwaliteit! Altijd. En dat doen we door zelf naar de veiling te gaan, zelf te selecteren wat de beste bloemen zijn.

Onze filosofie

 

Onze filosofie is dat een tulp niet in november bloeit en dus zullen we deze ook niet verkopen op dat moment. Wij zijn voorstander van seizoensbloemen en zullen onze selectie op de veiling daar dan ook op afstemmen.

Bloemenwinkel

Schoterweg 30, Haarlem
+31 (0) 23 - 526 70 83

Bloemenkiosk

Frans Halsplein 11, Haarlem
+31 (0) 23 - 529 33 70

info@benbbloemen.nl