Rouwarrangementen

Met bloemen nemen wij afscheid, het is een mooie manier om uw geliefde, uw dierbare een afscheid te geven die hij of zij heeft verdiend.

Wij overleggen samen wat uw wensen zijn. Misschien weet u zelfs of uw dierbare eventuele voorkeuren had qua bloemen, kleur of sfeer. We hebben daar voor een aparte spreekkamer waar we samen met u de gewenste bloemen arrangementen kunnen bespreken en samenstellen.

Samen zorgen we voor een dankbaar afscheid.

Eventueel is het ook mogelijk linten te laten bedrukken die verwerkt zullen worden in het rouwarrangement. Wij kunnen de rouwarrangementen in en rond Haarlem ook bezorgen als u dat wenst.

Een laatste boodschap

laat de bloemen en de kleuren spreken voor degene van wie je afscheidt neemt.

Bezorgd

in Haarlem en regio bezorgen we de rouwboeketten persoonlijk

Rouwkamer

een rustige ruimte om met aandacht uw keuze te maken

Bestel je bloemen via onderstaand formulier

Wij reageren zo snel mogelijk. Laat wel uw telefoonnummer achter, zodat we kunnen bellen als we vragen hebben over uw bestelling.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

B & B Bloemen Haarlem

 

We bestaan als sinds 1975, ooit opgezet door onze ouders en wij, Brenda en Barry, hebben hun erfenis voortgezet. Ons unieke concept is enorm waardevol. "En wat is jullie concept dan?" vraagt u zich misschien af. Wij gaan voor kwaliteit! Altijd. En dat doen we door zelf naar de veiling te gaan, zelf te selecteren wat de beste bloemen zijn.

Onze filosofie

 

Onze filosofie is dat een tulp niet in november bloeit en dus zullen we deze ook niet verkopen op dat moment. Wij zijn voorstander van seizoensbloemen en zullen onze selectie op de veiling daar dan ook op afstemmen.

Bloemenwinkel

Schoterweg 30, Haarlem
+31 (0) 23 - 526 70 83

Bloemenkiosk

Frans Halsplein 11, Haarlem
+31 (0) 23 - 529 33 70

info@benbbloemen.nl