Zakelijke boeketten

Bloemen in de boardroom of receptie

 

Een receptiebalie met een prachtig bloemstuk erop verwelkomt al je gasten met een glimlach. Zeker als ze ook nog eens lekker ruiken.

Maar wat dacht u van uw medewerkers? Naast dat ze vrolijk worden van bloemen en planten op de afdeling, werkt het ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit. Verse bloemen en planten produceren verse zuurstof, wat bijdraagt in een helder hoofd en denken.

Elke week verse bloemen in het bedrijf en voldoende planten op elke afdeling geeft nèt even dat ene extraatje wat jouw organisatie nodig heeft.

Bel ons gerust op om door te spreken wat de mogelijkheden zijn, zoals een wekelijkse standaard afname in abbonementsvorm. U bent verzekerd van prachtige bloemen op de zaak en wij brengen het elke week bij u langs.

Partners

 

Wij werken samen met Fleurop, Flora Holland, Dutz Collection en Jelle Quint. Zij hebben kwaliteit en zorg in hoog vaandel en passen daarom geheel in onze filosofie.

De beste bloemen

Altijd vers van de veiling. Elke ochtend gaat Barry vroeg aan de klok om de beste bloemen te selecteren. Zo heeft u altijd verse bloemen!

Bezorgen in de regio Haarlem

Wij brengen de boeketten, tafelstukken of rouwboeketten vanuit onze bloemenwinkel bij u langs met onze eigen bus.

Persoonlijk contact

We zijn een familiebedrijf en onze klanten horen bij onze familie. Een warme groet, goede service en vriendelijk personeel.

Visitekaartje

Welkom gevoel

Voor een collega

Bestel je bloemen via onderstaand formulier

Wij reageren zo snel mogelijk. Laat wel uw telefoonnummer achter, zodat we kunnen bellen als we vragen hebben over uw bestelling.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

B & B Bloemen Haarlem

 

We bestaan als sinds 1975, ooit opgezet door onze ouders en wij, Brenda en Barry, hebben hun erfenis voortgezet. Ons unieke concept is enorm waardevol. "En wat is jullie concept dan?" vraagt u zich misschien af. Wij gaan voor kwaliteit! Altijd. En dat doen we door zelf naar de veiling te gaan, zelf te selecteren wat de beste bloemen zijn.

Onze filosofie

 

Onze filosofie is dat een tulp niet in november bloeit en dus zullen we deze ook niet verkopen op dat moment. Wij zijn voorstander van seizoensbloemen en zullen onze selectie op de veiling daar dan ook op afstemmen.

Bloemenwinkel

Schoterweg 30, Haarlem
+31 (0) 23 - 526 70 83

Bloemenkiosk

Frans Halsplein 11, Haarlem
+31 (0) 23 - 529 33 70

info@benbbloemen.nl