Schoterweg 30 2021 HM Haarlem info@benbbloemen.nl
023 - 526 70 83

Zakelijk

De boardroom of receptie

Een receptiebalie met een prachtig bloemstuk erop verwelkomt al je gasten met een glimlach. Zeker als ze ook nog eens lekker ruiken.

Maar wat dacht u van uw medewerkers? Naast dat ze vrolijk worden van bloemen en planten op de afdeling, werkt het ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit. Verse bloemen en planten produceren verse zuurstof, wat bijdraagt in een helder hoofd en denken.

Elke week verse bloemen in het bedrijf en voldoende planten op elke afdeling geeft nèt even dat ene extraatje wat jouw organisatie nodig heeft.

Bel ons gerust op om door te spreken wat de mogelijkheden zijn, zoals een wekelijkse standaard afname in abbonementsvorm. U bent verzekerd van prachtige bloemen op de zaak en wij brengen het elke week bij u langs.

Van bedrijf tot anderen

Er zijn als bedrijf of organisatie een tal van gelegenheden of redenen te bedenken die een bloemetje verdienen. Denk aan beterschap, verjaardag, nieuwe woning, geboorte van een baby of een opening van een nieuw bedrijf.

Voor al deze gelegenheden kunnen wij bloemwerk op maat maken. Of het nu gaat om een klein welkom-thuis boeketje of om een tonend bloemenarrangement voor een opening van een winkel. Bel ons gerust voor informatie. Wij bespreken we samen wat u voor ogen heeft.

Door een persoonlijke tekst met felicitatie of deelneming maakt u het geheel af en zullen wij het naar het gewenste bezorgadres brengen. U kunt het natuurlijk ook bij ons af halen en het arrangement persoonlijk aanbieden.

Over B & B Bloemen Haarlem

De beste bloemen
Altijd vers van de veiling, elke vroege ochtend gaat Barry met zijn vader de bloemen aan de klok op de veiling selecteren en voordat de winkel opgaat, staat deze selectie al te pronken.
Voor elke gelegenheid
Gewoon omdat u van bloemen houdt, of omdat er een bruiloft plaats vindt, of omdat u afscheid van iemand neemt, maar ook voor op de vergadertafel of receptiebalie. Bij ons vindt u de bloemen die u zoekt
Persoonlijk contact
We zijn een familiebedrijf. Onze klanten horen bij onze familie. Zodra u de winkel binnenkomt, merkt u dit, een warme groet, goede service en vriendelijk personeel.
Bezorgen in de regio
Misschien heeft u onze bus al wel eens zien rijden... Dat is onze bezorgbus. Wij brengen de boeketten, tafelstukken of rouwboeketten bij u langs.

Partners

Wij werken samen met verschillende partners en leveranciers. Zij hebben kwaliteit en zorg in hoog vaandel en passen daarom geheel in onze filosofie.

Fleurop
Flora Holland
Dutz Collection
Jelle Quint